Educatio

Köznevelési intézmények adminisztrációs rendszerének biztosítása - 2015/2016. tanév

A Köznevelésért Felelős Államtitkárság a 2015/2016. tanévben a köznevelési intézmények részére biztosítani kívánja a köznevelési intézmények számára ingyenes @Napló rendszer használatának lehetőségét. Az Educatio Társadalmi Szolgáltató NKft. a rendszert központilag, saját infrastruktúráján üzemelteti.

Azok az intézmények, amelyek a 2014/2015. tanévben már használták a @Napló adminisztrációs rendszert, az új tanévben továbbra is használhatják. Amennyiben a Regisztráció fülön található Nyilatkozatot az ott leírtaknak megfelelően kitöltik és visszaküldik az Educatio NKft. részére, abban az esetben az Educatio a saját infrastruktúrájára történő migrációt az intézménnyel történő egyeztetést követően, ütemezetten végrehajtja.

Új felhasználóként jelentkező intézmények a @Napló rendszer használatára a Regisztráció lapon feltüntetett feltételek mellett regisztrálhatnak.

A rendszer használatával kapcsolatos további tudnivalókat honlapunkon folyamatosan közzétesszük, az aktuális információkkal bővítjük.

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően az iskolákban továbbra sem kötelező az elektronikus adminisztrációs rendszer használata.

Ügyfélszolgálat: enaplo@educatio.hu

 

A projekt az Emberi Erőforrások Minisztériumának
támogatásával valósul meg.