Educatio

Pedagógus-továbbképzések indítási jogának átadása

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. továbbra is térítésmentesen adja át a képzések indítási jogát az igénylő szakmai szolgáltató szervezeteknek. Az indítási jog térítésmentes átadásának legfontosabb feltétele a képzés lebonyolításában résztvevő oktatókkal/trénerekkel kapcsolatos elvárások teljesítése.

Oktató/tréner az lehet ugyanis, aki:

  • rendelkezik az alapítási engedélyben megfogalmazott kompetenciákkal/elvárásokkal
  • szerepel – az adott képzés esetében – az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. képzőinek listájában, illetve
  • elvégezte – az adott képzés esetében – az Educatio által szervezett képzők képzését, és ennek sikeres elvégzéséről igazolással rendelkezik.

Amennyiben igény van rá, cégünk megszervezi a képzők képzését az indítási jogok térítésmentes átadása érdekében. A képzésben való részvétel költségeit az indítási engedélyt igénylő szervezet, illetve az általa delegált oktatók/képzők viselik.

A Továbbképzési Iroda 2011. február-március folyamán képzési igény felmérést végez, majd a beérkezett igények ismeretében meghirdeti a képzéseket. Az időpontokról, helyszínekről, részvételi díjakról a Továbbképzési Iroda képzésért felelős munkatársa ad felvilágosítást, valamint honlapunkon is tájékozódhatnak az induló csoportokról.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a képzők képzése nem akkreditált képzés.

A lejárt, lejáró képzések akkreditációját cégünk folyamatosan megújítja. Az átvehető képzések listáját ezért rendszeresen frissítjük, az akkreditációs eljárások lezárulásakor pedig az alábbiakról nyújtunk információt:

  • az átvehető képzések adatai (alapítási engedély szám, óraszám)
  • a képzők képzésének óraszáma
  • a jelentkezés szakmai feltételei, szükséges végzettség és azok igazolásának módja
  • megújított képzések esetén szükség van-e képzők képzésére, ha már rendelkezik a szolgáltató az eredeti képzés indítási jogával (Néhány képzés esetében, ahol a tartalom nem változott automatikusan átadjuk az új képzésre vonatkozó indítási jogot, az együttműködési megállapodás módosításával.)
  • az átvételhez szükséges kiképzett oktatók száma
  • egyéb speciális követelmények az oktatók tekintetében

Az indítási jogok folyamatos átadása (és szükség esetén a trénerek képzésének megszervezése/lebonyolítása) érdekében kérjük, a mellékelt adatlapot elektronikus úton küldjék el az Educatio számára az inditasikiadas@educatio.hu e-mail címen. A kitöltött adatlap alapján munkatársaink a beérkezés sorrendjében lépnek kapcsolatba a szervezetekkel.

Továbbra is közzétesszük azon oktatók listáját, akik az adott képzés esetében tréneri jogosultsággal rendelkeznek, s hozzájárultak nevük és elérhetőségük megjelentetéséhez.

A Képzési jegyzékben azon szolgáltatókról tájékozódhatnak, akiknek az Educatio átadta az adott képzés indítási jogát az együttműködési megállapodás keretében.

Várjuk olyan oktatni szándékozók jelentkezését is, akik jelen pillanatban nem kapcsolódnak szolgáltatóhoz, de jogosultságot szeretnének az adott képzés tréneri feladatainak ellátására.
Az egyéni jelentkezéseket a kitöltött adatlappal a kk@educatio.hu e-mail címen várjuk.

Részletes információk:

Helyszín információk

Helyszín:
Időpont:

közoktatás