Educatio

Képzők képzése

Társaságunk az alábbi pedagógus-továbbképzésekhez szervez 2012. első negyedévében képzők képzését.

Az előzetes felmérések alapján képzett és képzetlen szakemberek is jelentkeztek. A most meghirdetett képzések az NFT-ben kifejlesztett képzések, melyek megújítása a változásokhoz, tapasztalatokhoz aktualizálva a TÁMOP programban történt. Így aki már rendelkezik igazolással az adott képzés első változatából - ők a képzettek - (részt vett a suliNova vagy Educatio által szervezett képzők képzésén), csak egy napos felkészítésen kell részt vennie a megjelölt képzési időszakok utolsó napján. Kérjük, hogy a jelentkezési lapon feltétlenül töltse ki igazolásának sorszámát! Amennyiben Ön képzetlen jelentkező, úgy az alábbi linken, az "átvehető képzések listája" menüben elérhető bemeneti kompetenciákat igazoló dokumentumokat legyen szíves részünkre a jelentkezési lappal együtt megküldeni.

A részvételi díjak tájékoztató jellegűek, a maximális árat jelenítettük meg, létszámtól függően változhatnak, melyek kizárólag a képzési díjat tartalmazzák, szállásról, étkezésről, utazásról a résztvevők egyénileg gondoskodnak.

A gazdaságos létszám alatt a képzéseket nem indítjuk. Felhívjuk továbbá figyelmüket, hogy sikertelen beszerzési eljárás esetén a képzési időponton változtatunk, illetve kénytelenek leszünk törölni.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a képzők képzése nem akkreditált képzés.

Várjuk olyan oktatni szándékozók jelentkezését is, akik jelen pillanatban nem kapcsolódnak szolgáltatóhoz, de jogosultságot szeretnének az adott képzés tréneri feladatainak ellátására.
Jelentkezésüket 2012. február 3-ig várjuk a kk@educatio.hu e-mail címre megküldött - és aláírt - jelentkezési lap/felnőttképzési szerződés kitöltésével.

Kérjük, hogy a választott képzéshez tartozó jelentkezési lapot használja. Az eredeti felnőttképzési szerződést és jelentkezési lapot a képzés első napjára hozzák magukkal!

Jelentkezési lapok

 

A Továbbképzési Iroda munkatársai szívesen állnak rendelkezésükre a felmerülő kérdések, problémák kapcsán. Elérhetőségük a táblázatban található.

Helyszín információk

Helyszín:
Időpont: 2012.02.03

közoktatás